Grădinița cu progr. prelungit nr. 1

Grădinița din Sântandrei – O Grădiniță de poveste

“O casuță  ca-n povești
Cu ferestre înspre soare,
Aici mereu ai să găsești,
Numai fețe zâmbitoare!
De la mic și pân’ la mare,
Suntem zâmbet, suflet, soare,
De vei trece al casei prag,
Știm c-ai să revii cu drag!”
(Pituț Mariana)

Aici, educația, căldura sufletească și grija pentru copii sunt puse pe prim-plan de întregul colectiv.

Echipa Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 1 este formată din oameni bine pregătiți din punct de vedere profesional, dedicați și implicați în educarea copiilor. Grădinița noastră găzduiește, în prezent, patru grupe de copii: două grupe mici, o grupă mijlocie și o grupă mare.

Obiectivele educatoarelor în activitatea cu preșcolarii pun accentul pe dezvoltarea armonioasă a copiilor, pe formarea deprinderilor și comportamentelor specifice vârstei și pe dezvoltarea capacității de învățare și relaționare cu alți copii și adulți.

Diversitatea activităților desfășurate în cadrul unității noastre, aduc zâmbete și mulțumire pe fețele copiilor și ale părinților.

De-a lungul timpului, proiectele, parteneriatele educaționale și activitățile extrașcolare derulate au întregit activitatea instructiv-educativă a grădiniței. Dintre acestea, amintim: trupa de teatru “Licuricii”, “Compania TrendArt” activități cu magicianul “Florentyno”, magicienii Eduard și Bianca, activități în parteneriat cu Poliția Locală Sântandrei, ISU Crișana, REOSAL, activități extrașcolare “Ziua Pământului”, “Ziua Școlii Gimnaziale Nr.1 Sântandrei”, “Târgul Recoltei”.

Vă așteptăm cu drag să pășiți pe acest țărâm magic de poveste.

NOUTAȚI ȘI EVENIMENTE