Gradinița cu program normal nr. 2

Grădinița cu Program Normal Nr. 2 Sântandrei   reprezintă un tărâm magic care îi primește pe micuții dumneavoastră cu brațele deschise și întotdeauna cu zâmbetul pe buze. Este locul în care, împreună cu copiii care ne calcă pragul, vrem să o transformăm în a doua casă pentru ei. Sub privirile atente ale echipei noastre profesioniste, dedicate muncii pe care o face cu mare plăcere, preșcolarii vor avea ocazia de a se întâlni cu jocul, buna dispoziție, dar și cu educația, într-un cuvânt cu tot ceea ce înseamnă “copilărie”.

În prezent grădinița funcționează cu 3 grupe: mică, mijlocie, mare, fiind o unitate preșcolară reprezentativă pentru calitatea serviciilor educaționale oferite.

Avem în vedere crearea unei atmosfere propice în care copiii să se dezvolte armonios, sănătos atât pe plan fizic cât și psihic.

Copiii au nevoie de libertate și timp pentru joacă. Joaca nu este un lux. E o necesitate.

Credem că este important să nu grăbim copilăria deoarece este o etapă importantă din viața celui mic. Deviza noastra este ‘Învățăm prin joc’. Încurajăm abilitățile și talentul fiecărui copil în parte, sprijinim etapele de dezvoltare și împreună cu părinții stabilim calea spre învățarea formalizată. Ințelegem că prin  joacă, observație, interacțiune, experiment și provocare, copiii vor fi motivați și dornici să știe și să învețe cât mai multe

Programul educațional este structurat conform curriculumului în vigoare, aprobat de Ministerul Educație și Cercetării. Astfel, desfășurăm zilnic:

 • activități de dezvoltare personală (rutine, întâlnirea de dimineață, tranziții)
 • Jocuri și activități liber-alese (știință, artă, bibliotecă, construcții, joc de rol, nisip și apă etc)
 • activități pe domenii experiențiale (domeniul Limbă și comunicare, domeniul Științe, domeniul Estetic și creativ, domeniul Om și societate, domeniul Psiho-motric).

ACTIVITĂȚILE EXTRACURRICULARE sunt dintre cele mai variate. Periodic organizăm:

 • spectacole de teatru de păpuși
 • serbări cu diferite ocazii: Crăciun, 8 Martie, sfârșit de an școlar etc.
 • excursii tematice/scop recreativ
 • vizite tematice (grădina zoologică, muzeu, biserică, școală, alte instituții partenere)
 • plimbări în parc
 • concursuri pe diferite domenii (Arte, Științe, Sport, Sănătate, etc)
 • expoziții tematice
 • campanii cu scopuri diverse (umanitare, colectare hârtie, deșeuri etc)

Clădirea modernă și spațioasă a grădiniței este gândită și construită în cele mai mici detalii, ca un cadru primitor, sigur și performant în procesul educativ al preșcolarilor. Părinții găsesc în noi un partener real în susținerea și conturarea “micilor personalități”, întregul nostru sistem având ca bază o comunicare permanentă și autentică între toti cei implicați în această minunată călătorie.

Grădinița noastră este alegerea potrivită pentru familiile care își doresc un loc ideal pentru dezvoltarea copiilor, iar noi le punem la dispoziție toate condițiile și dragostea noastră pentru a-i pregăti pentru viață, pentru provocările ce le stau înainte și pentru a fi ADAPTABILI.

Cu promisiunea reușitei, vă așteptăm cu inimile și brațele deschise la grădinița noastră!

NOUTAȚI ȘI EVENIMENTE

Înscrierea în învățământul primar 2024 – 2025

Înscrierea în învățământul primar 2024 – 2025

Înscrierea copiilor în învățământul primar se desfășoară conform OME Nr. 4019/2024 NUMĂR LOCURI DISPONIBILE: 3 Clase / Total 66 de locuri COMPLETAREA, DEPUNEREA ȘI VALIDAREA CERERILOR TIP DE ÎNSCRIERE PERIOADA DE ÎNSCRIERE: ETAPA I: 11.04.2024 – 14.05.2024 - depunerea...