Comunitate / Evenimente / Ziua școlii 2020 Inapoi

Ziua școlii 2020

Ziua şcolii este un moment cu o încărcătură emoţională deosebită pentru elevi, părinţi, profesori dar şi unul de asumare a responsabilităţii tuturor actorilor implicaţi în educaţie. De aceea vreau să vă felicit la acest ceas aniversar, la 238 de ani de activitate şi performanţă. Mă bucur foarte tare că din acest an, fac şi eu parte din comunitatea dumneavoastră.

Educația este calea oricărui copil spre o viață mai bună. Ea  presupune sacrificii, eforturi intelectuale, foarte multă muncă și ar trebui să reprezinte prioritatea permanentă a fiecăruia dintre noi.

Îmi exprim încrederea în competențele profesionale ale cadrelor didactice de a crea un demers educativ de calitate, formând  caractere și în capacitata elevilor de a se lăsa modelați, de a absorbi cunoașterea oferită cu multă dăruire.

Adresez o caldă invitație părinților de a se implica activ în educația copiilor și de a fi prezenți în viața școlii. Sunt convinsă că dacă eforturile cadrelor didactice, elevilor și părinților vor fi unite, drumul va fi încununat de succes.

Să nu uităm că viitorul aparţine cu adevărat acelora care cred în frumuseţea propriilor vise şi au dorinţa de a le urma!

La mulţi ani, Școala Gimnazială Nr. 1 Sântandrei!